Zanimljivosti

Nedjeljni horoskop: Ovnove očekuje jaka strast s novom osobom

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 23.05.2016. do 29.05.2016. godine...
Nedjeljni horoskop: Ovnove očekuje jaka strast s novom osobom
Portal AnalitikaIzvor

Iako će neki Ovnovi biti „povučeni“ mogućnostima da obnove vezu sa bivšim partnerom, možda bi bilo bolje da još jednom razmislite prije nego što se upustite u cijelu priču. Naime, vama se dragi moji pojavljuje potpuno nova osoba koja bi vam itekako mogla zavrteti mozak i učiniti da hodate po oblacima. Jake strasti i privlačnost kojoj je teško oduprijeti se. 

Ako ste od onih Bikova koji su ranije imali neku „kombinaciju“ sa strane, sada biste mogli doći u iskušenje da je obnovite. Ukoliko ste usamljeni, ovi aspekti definitivno mogu donijeti novu osobu u vaš život, ali budite svjesni da je ovo jedan intenzivan i snažan početak, maltene fatalna privlačnost i pitanje je koliko može trajati u vremenu. 

Dragi Blizanci, ako budete mudri (a ne sumnjam da jeste) pred vama su neki divni, predivni trenuci sa voljenom osobom. Neime, i Venera i Sunce su u tranzitu kroz vaš znak i probudili su vas na svaki mogući način. 

Dragi slobodni Rakovi, ukoliko ste uspjeli da prevaziđete neku emotivnu prošlost, tokom ove sedmice možete imati jaču komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt. Na žalost, ne vide se neki konkretni počeci emotivnih priča, ali ćete makar lagano flertovati i osjećati se mnogo bolje nego inače. 

Detaljnije o tome šta su vam zvijezde zapisale za ovu nedjelju pročitajte ovdje.

 
 
 
Portal Analitika