Društvo

Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za prijem više ljekara u VCG

U toku je javni oglas koji je Ministarstvo odbrane raspisalo za prijem nekoliko ljekara specijalista u svojstvu civilnih lica na Odjeljenju za primarnu zdravstvenu zaštitu Voda sanitetske podrške Logističkog bataljona u Podgorici.
Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za prijem više ljekara u VCG
Portal AnalitikaIzvor

Oglas je raspisan 14. maja. Po jedan radiolog, psihijatar i specijalista biohemije traže se na neodređeno vrijeme. Internista se traži na određeno vrijeme od dvije godine, do povratka ljekara sa specijalizacije, za mjesto načelnika Odjeljenja za primarnu zdravstvenu zaštitu Voda sanitetske podrške u Logističkom bataljonu,

- Opšti uslovi za prijem lica su: da je crnogorski državljanin i da nema državljanstvo druge države, da je zdravstveno sposobno za službu u Vojsci, da ima odgovarajuće obrazovanje, da nije osuđivano na bezuslovnu kaznu zatvora u trajanju dužem od šest mjeseci, da se protiv njega ne vodi krivični postupak za krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti, da mu pravosnažnom presudom nije zabranjeno obavljanje određene djelatnosti, odnosno dužnosti i da mu u posljednje tri godine nije prestala služba u državnom organu ili pravnom licu zbog teže povrede službene dužnosti – saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Sva lica koja konkurišu na pomenuta radna mjesta treba da imaju završen medicinski fakultet, položen stručni ispit za rad u zdravstvenom sistemu, završenu specijalizaciju iz tražene oblasti i da posjeduju licencu za rad.

Prijavna dokumentacija šalje se na adresu: Ministarstvo odbrane – Direktorat za ljudske resurse, ulica Jovana Tomaševića br.29, Podgorica, sa naznakom: „Za javni oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta civilnih lica sanitetske službe“.

O proceduri prijavljivanja, kao i o spisku neophodne dokumentacije, zainteresovana lica se mogu informisati na sajtu Ministarstva odbrane (http://www.odbrana.gov.me/biblioteka/oglasi).

Oglas je otvoren 15 dana od dana objavljivanja.  Više informacija u vezi javnog oglasa može se dobiti i putem telefona, na broj 020/483-278, radnim danima od 09,00 do 16,00 sati.

Portal Analitika