Muzika

Sergej Ćetković zvijezda proslave decenije nezavisnosti u Bijelom Polju!

Bjelopoljska opština u okviru proslave decenije nezavisnosti Crne Gore, svojim građanima i svim zainteresovanim posjetiocima, poklanja koncert čija će zvijezda večeri biti crnogorski kantautor i pjevač, Sergej Ćetković.
Sergej Ćetković zvijezda proslave decenije nezavisnosti u Bijelom Polju!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Govoreći na današnjoj pres konferenciji o kulturno-umjetničkom programu koji je predviđen za 21. maj, menadžer u bjelopoljskoj opštini, Vladan Čampar, kazao je da sve posjetioce u večeri proslave jubileja očekuje veliki koncert, na kom će pored Sergeja nastupiti još i Vanja Radovanović, Bojan Delić, pinkova zvjezdica, Jovan Aleksić i mnogi drugi.

- Povod okupljanja je proslava decenije nezavisnosti Crne Gore u Bijelom Polju. Jedan opširan i zaista sjajan program koji ćemo završiti 21. maja naveče sa po meni najvećim događajem toga dana, a siguran sam i u Crnoj Gori - nastupiće u Bijelom Polju, naša zvijezda, naš, da kažem, autentični, najbolji predstavnik Crne Gore, na bilo kom dijelu svijeta, Sergej Ćetković - kazao je Čampar.

Sergej Ćetković je zahvalio čelnicima opštine Bijelo Polje na pozivu da svojim nastupom uveliča pomenutu manifestaciju.

- Evo prilike da se zahvalim na pozivu čelnicima opštine Bijelo Polje i generalno svim ljudima koji se trude da na najbolji mogući način obilježe ovaj lijep jubilej i naravno, da svim građanim Crne Gore čestitam praznik - Dan nezavisnosti Crne Gore. Drago mi je što ću se pored svojih kolega pokloniti publici u Bijelom Polju i to će biti nakon pet godina od kada smo se družili tamo. Ono što obećavamo je dobar provod, kao i svaki put. Publika u Bijelom Polju je fenomenalna, tako da za one koji nijesu iz Bijelog Polja, a žele dobar provod, pozivam ih da dođu u Bijelo Polje jer pored mene biće tu i Vanja Radovanović, Bojan Delić, Jovan Aleksić i jako puno mojih dragih kolega koji su željni da to veče izgleda što bolje i da na pravi način proslavimo ovaj jubilej - kazao je Ćetković.

sergej3

On je kratko prokomentarisao i plakat koji prati manifestaciju riječima da nijesu potrebna velika, boldovana slova da ga predstave, već da treba da bude po principu - „kako meni, tako i drugima“.

Na pitanje novinara, a s obzirom na to da je Sergej naša najveća muzička zvijezda, zašto nije za 21. maj pjevao na centralnoj proslavi na Cetinju, nego baš u Bijelom Polju, on je kazao da je to vjerovatno i zbog činjenice da je nedavno nastupao u Podgorici, te da je možda i blizina Cetinja učinila svoje.

- Pošto smo skoro bili u Podgorici, i blizina Cetinja je učinila svoje, mada se mi nijesmo pitali vezano za samu lokaciju gdje ćemo se pojaviti. Mene raduje što ćemo pjevati u Bijelom Polju, jer tamo nijesmo bili punih pet godina - naglasio je Ćetković.

Sergejev menadžer i direktor agencije Comfortably Numb, Dragan Bulajić, je na to dodao da oni ne prave razliku između gradova, da ne biraju gdje će nastupiti, ali da za Cetinje jednostavno nijesu imali poziv.

- Mogu dopuniti Sergeja, da mi nijesmo birali - da su nas izabrali; da mi ne dijelimo Crnu Goru po gradovima, da se jednako odazivamo na sve pozive, da se svakom pozivu jednako radujemo i baš nam je drago što ćemo 21. maja nastupiti u Bijelom Polju. A, konkretno, ste pitali za Cetinje, mi za Cetinje nijesmo imali poziv - kazao Bulajić.       

plakat

Muzički program na glavnom gradskom trgu startuje od večeri, a nastupiće grupa „Naiva“, bend „Na 6 sati“, Bojan Delić, „Gad“, mladi Jovan Aleksić, Vanja Radovanović i kao kruna večeri - Sergej Ćetković.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu i proslave ovaj značajan jubilej baš u Bijelom Polju, uz bogat kulturno-zabavni program.

Ana Popović

Portal Analitika