Politika

SD nastavlja sa implementacijom partijskog programa

Socijaldemokrate su i prethodnih dana nastavile posjete opštinskim odborima, u okviru predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, koji će se održati u oktobru.
SD nastavlja sa implementacijom partijskog programa
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Menadžeri opštinskih odbora, koordinatori regija, predsjednik, protpredsjednici i generalni sekretar su ovoga puta posjetili opštinske odbore u Andrijevici, Plavu, Gusinju, Petnjici, Cetinju i Danilovgradu. Konstatovano je da je organizaciona strukutura svih odbora kvalitetno postavljena, te da se uveliko radi na formiranju opštinskih izbornih, kao i mini izbornih štabova. Izraženo je zadovoljstvo brojem novih članova koji nam pristupaju i u opštinama u kojima socijaldemokratska ideja ranije nije imala jako uporište.

„Socijaldemokrate su već krenule u realizaciju svog programa partnerstva za snažan ekonomski razvoj u nekoliko lokalnih odbora, a u narednom periodu će se nastaviti u svim gradovima Crne Gore. To će biti dio naše ponude za predstojeće parlamentarne izbore, a na osnovu pozitivnih reakcija građana, uvjereni smo da će mjere koje u saradnji sa građanima prilagođavamo lokalnim potrebama i resursima doprinijeti ekonomskom napretku cjelokupnog društva. SD imaju obrazovane, stručne ljude u svim sredinama, koji će nakon očekivanog dobrog rezultata na parlamentarnim izborima, biti spremni da preuzmu odgovornost za sprovođenje jasnih, konkretnih politika, koje će Crnu Goru uvesti u novu fazu razvoja“, saopšteno je iz SD-a.

Portal Analitika