Društvo

Na Balšića pazaru održan Sajam suvenira

U sklopu programa obilježavanja desetogodišnjice obnove nezavisnosti Crne Gore, na Balšića pazaru danas je održan Sajam suvenira na kojem su svoje proizvode predstavili učenici devet obrazovnih ustanova sa područja Prijestonice Cetinje. Sav prihod od prodaje suvenira pripašće našim mladim sugrađanima sa posebnim obrazovnim potrebama.
Na Balšića pazaru održan Sajam suvenira
Portal AnalitikaIzvor

Događaj su organizovali Prijestonica Cetinje, Ministarstvo prosvjete, Zavod za školstvo, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, kao i obrazovne ustanove iz našeg grada, uz podršku Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Sajam, koji je okupio veliki broj izlagača i posjetilaca, otvorila je zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić, a uz nju, prisutne je pozdravila i direktorica OŠ „Lovćenski partizanski odred“ Sandra Sjekloća.

Na štandovima su se mogli naći raznovrsni proizvodi koje su učenici napravili sami, i to u periodu od početka tekuće školske godine do danas. Na sajmu su učestvovali učenici četiri osnovne i tri srednje škole, kao i učenici cetinjske muzičke škole i vrtića.

(cetinje.me)

Portal Analitika