Društvo

EPCG: Ford Focus potrošaču iz Podgorice

Elektroprivreda Crne Gore je 21. januara pokrenula nagradnu igru “Neka vas vozi dobra energija 2”, koja se odvija kroz četri kola, a u svakom kolu nagrada je automobil Ford Focus.
EPCG: Ford Focus potrošaču iz Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

Ford Focus u prvom kolu dobio je Kasmi Ali iz Ulcinja, dok je drugi Ford Focus,u izvlačenju koje je organizovano 17. maja, dobio potrošač sa pretplatnim brojem 19822108 iz Podgorice. U bazi za izvlačenje dobitnika drugog kola našlo se 154.012 domaćinstava čije je stanje duga po osnovu utrošene električne energije poslednjeg dana aprila bilo 0 eura, a izvlačenje je pratila komisija u sastavu Svetlana Crnogorac, predsjednik iz FC Snabdijevanje i članovi Jelena Ćeranić iz IT Direkcije i Eleonora Albijanić iz Direkcije za odnose s javnostima.

Treće kolo nagradne igre počinje sjutra, a treći Ford Focus dodijeliće se u julu. U ovom kolu nagradne igre učestvuju sva domaćinstva čije stanje duga 30. juna bude 0 eura. Četvrti Ford Focus dodijeliće se u septembru, a u bazi za izvlačenje naće se sva domaćinstva sa stanjem duga 0 eura na kraju avgusta.  

Treći ciklus nagradne igre planiran je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine  redovno, u kontinuitetu, plaćaju račune za utrošenu električnu energiju.

Iz EPCG pozivaju potrošače da iskoriste priliku i uđu u tokove redovnog izmirenja računa, jer se za ovu kategoriju u narednom periodu planiraju programi lojalnosti koji će im donijeti dodatne koristi.

Portal Analitika