Fudbal

Murinjo preuzima Mančester, ali pod jednim uslovom

Dugo se spekulisalo, pisalo i nagađalo o tome da je brak Mančester junajteda i Žozea Murinja završena stvar, obje strane su to vješto skrivale, ali sada su sve karte otvorene - Đavoli su poručili Portugalcu da je posao njegov! Ali, samo pod uslovom da Luj van Gal prvo ode.
Murinjo preuzima Mančester, ali pod jednim uslovom
Portal AnalitikaIzvor

Ovu vijest donio je Skaj Sport preko svojih dobro upućenih izvora, koji su informaciju „iščačkali“ u samom klubu sa Old Traforda. 

Dakle, Murinjo je definitivno čovjek na kojeg Junajted računa u budućnosti, sada je samo pitanje da li će Luj van Gal naći za shodno da napusti mjesto koje mu garantuje veliku zaradu. Holandski trener poručio je da nema namjeru da ode i da želi da odradi i posljednju godinu ugovora sa Junajtedom. S druge strane u klubu su svjesni da sa Van Galom ekipa neće daleko stići i sada će pokušati da pronađe način da se prijateljski raskine ugovor. Naravno, na štetu Đavola. 

Ali, moraće to da učini što prije, jer Pari Sen Žermen je ozbiljno zagrizao za Murinja i po svaku cijenu ga želi na Parku prinčeva. U Junajtedu su svjesni situacije, vjerovatno su mu zato i bacili ovakav mamac. 

Junajted večeras od 21 čas igra posljednju utakmicu u Premijer ligi protiv Bornmuta na svom stadionu, a za kraj ostaje još finale FA Kupa protiv Kristal Palasa u subotu. Nakon toga vjerovatno će sve biti jasnije...

Mozzartsport.com

Portal Analitika