Zanimljivosti

Nevjera mu je u venama: Ovaj horoskopski znak je najveći preljubnik

On ne vara zbog požude, nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim.
Nevjera mu je u venama: Ovaj horoskopski znak je najveći preljubnik
Portal AnalitikaIzvor

Sudeći prema rezultatima nedavnom istraživanja, apsolutni šampion u nevjeri je – Strijelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su Strijelci na glasu kao vrlo lojalni i vjerni partneri. 

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljubu nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strijelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim. 

Zanimljivo je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslejdnjem mjestu na lestvici preljubnika. Naime, oni i "ne stignu" da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele da realizuju. 

Zašto Strijelac vara? 

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada osjeti da ga se ne poštuje i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje razmišljati o tome postoji li za njega neko bolji. 

Time sebi otvara put za neveru. 

Kako prepznati da Strijelac vara? 

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljuba kod njega možete primijetiti povećan "interes" za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestuje se osjećaj griže savjesti koji ga obuzima zbog nevjere. (Super Žena)

Portal Analitika