Društvo

Uručeni ključevi stanova prosvjetnim i zdravstvenim radnicima opštine Bar

Ministar prosvjete mr Predrag Bošković i ministar zdravlja prof. dr Budimir Šegrt uručili su danas, 16. maja ključeve stanova prosvjetnim i zdravstvenim radnicima opštine Bar.
Uručeni ključevi stanova prosvjetnim i zdravstvenim radnicima opštine Bar
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Svečanom uručenju ključeva prisustvovao je i predsjednik Opštine Bar Zoran Srzentić, predstavnici Sindikata prosvjete i Stambene zadruge radnika prosvjete Crne Gore “Solidarno”.

Ministar Bošković je zahvalio Sindikatu prosvjetnih radnika i Zadruzi Solidarno koji su dali nemjerljiv doprinos kako bi se radovi priveli kraju, kao i prethodnicima na svemu što su uradili kako bi stambena pitanja barskih prosvjetara i zdravstvenih radnika bila riješena. On je zahvalio prosvjetnim radnicima na odličnoj komunikaciji u prethodnih godinu dana, na strpljenju i čestitao im što su konačno dobili ono što zaslužuju, a to su ključevi njihovih novih domova. 

Ministar zdravlja prof. dr Budimir Šegrt izrazio je zadovoljstvo što je konačno u prilici da podijeli sreću sa prosvjetnim i zdravstvenim radnicima zbog useljenja u njihove stanove. On je takođe zahvalio na razumijevanju koje su zdravstveni i prosvjetni radnici pokazali u trenucima kada je ovaj projekat zapao u teškoće. 

Predsjednik Opštine Bar Zoran Srzentić čestitao je prosvjetnim i zdravstvenim radnicima na rješenju njihovog stambenog pitanja i izrazio zahvalnost ministarstvima što su ovaj posao, koji je u jednom trenutku izgledalo pravno nemoguće završiti, ipak uz veliki napor priveli kraju.

Stambeno-poslovna zgrada A/6 sa stanovima za prosvjetne i zdravstvene radnike nalazi se u Makedonskom naselju, Bjeliši b. b. (iza zgrade Opštine Bar).

Portal Analitika