Region

Poslije incidenta na groblju: "Spavamo na smjenu, strijepim za moju Janu"

Ne plašim se više ničega, strahujem samo za moju ćerku Janu, rekao je za „Blic“ Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Krsmanović.
Poslije incidenta na groblju: "Spavamo na smjenu, strijepim za moju Janu"
Portal AnalitikaIzvor

Strijepnja se pojačala u porodici dan pošto je priveden mladić u bijelom dresu, Nikola Marijoković (31), koji je na četrdesetodnevnom pomenu Jeleni izazvao sumnju kod njene porodice.

- Plašim se za Janu. Zbog toga smo svi u pripravnosti. Uvijek neko pazi na nju. Spavamo na smjenu. Dežuramo dok se ne pronađe ubica i otkrije motiv zločina - priča Marjanović.

Zoran je, inače, unajmio i obezbjeđenje za svoju petogodišnju ćerku.

- Želim da obezbjeđenje ne skida pogled s Jane gdje god da ide dok se sve ovo ne završi - rekao je Marjanović.

On ističe i da je mladić koji je priveden na pomenu njegovoj supruzi Jeleni bio jedini koji je pozivao njegovu taštu Zoricu na fiksni telefon.

d5b4fb0d27cb0e12e0b4275e83d

- Taj Nikola je jedini koji je zvao Zoricu, a da ga ni ona, niti bilo ko drugi nije poznavao - naglašava Marjanović.

Marijoković, zbog koga je porodica ubijene pjevačice prekjuče na pomenu pozvala policiju, nije povezan sa zločinom, ali je u policiji, gdje je saslušan u svojstvu građanina, upozoren da prestane da proganja njene najmilije.

- Tvrdio je da je Jelenu upoznao preko svoje sestre, koja je preminula. Takođe je naveo da Jelenu, kojoj se divio, nikada ne bi povredio. Odveden je na poligraf i ispitivanje je pokazalo da on nema veze sa ubistvom pjevačice. Provjereno je i kod njegovog šefa, koji je rekao da je kobnog 2. aprila po podne Nikola radio u trgovinskom objektu u kome je zaposlen - kaže sagovornik „Blica“ upoznat sa istragom.

On je, kako „Blic“ saznaje, bio mesar u jednom trgovinskom lancu u Borči, gdje je, pošto je odveden u policiju, dobio otkaz.

Mladić je svojevremeno kolegama govorio da je sa Jelenom išao u OŠ „Rade Drainac“ u Borči, ali u toj školi navode da učenika sa tim imenom nisu imali.

Marijoković je, kako je „Blic“ pisao, opsjednut poznatim ličnostima, o čemu svedoči i njegov profil na Fejsbuku, na kome je postavio fotografiju sa jednom estradnom zvijezdom.

Zoran Milivojević, psihoterapeut, kaže da veliki broj ljudi koji su opsjednuti nekom poznatom ličnošću ima neku psihijatrijsku dijagnozu.

- Oni imaju utisak, ako su u kontaktu sa nekom zvijezdom, da dobijaju na ličnoj vrijednosti. Često se i zaljubljuju, te nekada i zamišljaju da im se poznata ličnost obraća preko ekrana i umišljaju da se sve što taj neko kaže odnosi na njih - navodi Milivojević.

On dodaje da se u rijetkim slučajevima može desiti da opsednuti počini zločin.

Blic.rs

 

 

 

Portal Analitika