Tenis

Serena jela hranu za pse, pa pobijedila

Serena Vilijams uspjela je da se plasira u četvrtfinale turnira u Rimu uprkos nezgodi koju je imala prije meča, i za koju je sama kriva.
Serena jela hranu za pse, pa pobijedila
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rekla poslije pobjede nad Kristinom Mekhejl (7:6, 6:1), Serena je prije meča pojela kašiku hrane za psa, koju daje svom ljubimcu Čipu.

“Pomislila sam: ’Ma kakve veze ima, probaću malo, izgleda dobro’. Dva sata poslije toga trčala sam u toalet i mislila sam da ću da se onesvjestim. Imalo je čudan ukus, kao neko sredstvo za čišćenje“, rekla je Serena. 

U snimku koji je postavila na društvenu mrežu Snapchat, Serena je objasnila da je probala jelo od piletine i pirinča na ’psećem meniju’ u hotelu. 

“Na silu sam progutala. Ne znam šta stavljaju u tu hranu, ali Čipu se dopalo. Mislim da ljudi ne bi smjeli to da jedu, trebalo je to da napišu! Tako da se sada osjećam loše“, dodala je Serena. 

Amerikanka će se u četvrtfinalu sastati sa Svetlanom Kuznjecovom, koja je bila bolja od Darje Gavrilove. U preostala tri četvrtfinala sastaju se Baščinski – Mugurusa, Begu – Doi i Kiz – Stricova.

(B92)

Portal Analitika