Društvo

Kotor: Akcija čišćenja grada 20. maja

Turistička organizacija (TO) Opštine Kotor poziva građane da se pridruže akciji čišćenja i uklanjanja otpada na teritoriji opštine Kotor. Akcija se realizuje u sklopu projekta „Očistimo Crnu Goru za 1 dan“ i međunarodne akcije „Let's do it World!“.
Kotor: Akcija čišćenja grada 20. maja
Portal AnalitikaIzvor

U petak 20. maja u svih 25 opština u Crnoj Gori u istom vremenskom intervalu, od 09.00 do 15.00 sati organizovaće se Dan sveopšteg druženja i uklanjanja otpada.

- Ovo je prilika da dođeš, sa svojom porodicom, prijateljima, partnerom, kolegom… i dokažeš da tvoja opština može postati udobnije i ljepše mjesto za život – poručuju iz TO Kotor.

Lokacije na kojima će se realizovati akcija su: Risan – ulica Gabela, Perast – od magistralnog puta ka tvrđavi i Orahovac – centar I potok.

 Dodatne informacije građani mogu dobiti na fFacebook stranici Let’s do it Montenegro, u Sekretarijatu za zaštitu prirodne i kulturne baštine Opštine Kotor i u TO Kotor.

- Dođi, priključi se, zabavi se i dokaži da svojim malim doprinosom možeš učiniti velike stvari realnim – navodi se u saopštenju TO Kotor.

Portal Analitika