Abiznis

EPCG: I sjutra isključenja

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG:  I sjutra isključenja
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima će brojila biti ugrađivana struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Podgorici dobiti potrošači Igumanske, Kakaricke gore, Koste Racina, Kosovske, Novog Sela, Španskih boraca i Vardardske ulice.

U Baru će brojila biti ugrađivana u Čelugama, Polju i Tombi, kao i na područjima Belveder, Gvozden Brijeg, Šahtanov most i Bauzik.

U Kotoru će brojila biti ugrađivana na području Lješevića, Škaljara, Vranovića i Kavača.

Brojila će u Herceg Novom dobiti potrošači iz Bijele, Spasića i Mašere, Tople 3 i Trebinjske ulice u Igalu.

U Nikšiću će, od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja Dukla, Grebica, Ćemenaca i Rastoka, zgrada Uprave policije i potrošači oko nje, kao i potrošači Vodovod pumpe na Duklu i Šik Javorak.

U Danilovgradu će, zbog radova, od devet do deset sati, bez struje biti Jelenak, Klanica, Farma koka, Brojler, Počijevka, Sige, Kruščica, Ljututuk, Jama Žarića, Donji Martinići, Donje selo, Ždrebaonik, Kula Lakića, Gorica, Slatina, Dolovi Kovački, Poljica, Bzo, Studeno, Vučica, Ivanj uba i Jablan.

Na području Herceg Novog, od devet do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači Starog Grada u Herceg Novom koji se napajaju sa pomenute trafostanice.

U Ulcinju će, od devet do 15 sati i 30 minuta, bez struje biti dio Totoša i Bijele Gore.

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Ćirovići.

Bez struje če, od devet do 14 sati, biti dio Đerana do pekare Evropa, kao i Bregvija i Maraševo naselje.

Na području Kolašina, od deset do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa trafostanice Kos, Željeznička stanica Kos, Željeznička stanica Trbješica.

U Rožajama će, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači na seoskom području Klanac izlaz prema Murićima.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

 

Portal Analitika