Društvo

Ministar Bošković boravio u radnoj posjeti Opštini Budva

Ministar prosvjete mr Predrag Bošković boravio je danas, u radnoj posjeti Opštini Budva u okviru koje se sastao sa Srđanom Popovićem, predsjednikom Opštine Budva i predstavnicima Sindikata prosvjete i Stambene zadruge prosvjetnih radnika Crne Gore – Solidarno sa kojima je obišao gradilište stambenog objekta za 146 stambenih jedinica za prosvjetne radnike Budve.
Ministar Bošković boravio u radnoj posjeti Opštini Budva
Portal AnalitikaIzvor

Ovom prilikom, kako se navodi iz Ministarstva, pored ministra i predsjednika Opštine medijima su se obratili i predsjednik Stambene zadruge prosvjetnih radnika – Solidarno Zoran Stanišić, predsjednik Sindikata prosvjetnih radnika Zvonko Pavićević i predsjednik Opštinskog sindikata prosvjete Budva Nikolaj Knežević.

Ministar Bošković je rekao da radovi napreduju planiranom dinamikom. Za nepunih godinu dana lamela I je skoro završena, a postavljen je temelj i za lamelu II i III. On je zahvalio Stambenoj zadruzi Solidarno i Opštini Budva na saradnji i izrazio zadovoljstvo što će budvanski prosvjetari uskoro moći da uživaju u svojim domovima.

Predsjednik Opštine Budva Srđan Popović iznio je podatak da nema opštine u Crnoj Gori koja je više pružila prosvjetnim radnicima od Opštine Budva i rekao da će Opština i dalje nastaviti da pomaže kako bi prosvjetni radnici što prije dobili krov nad glavom.buddd1

Predsjednik Stambene zadruge prosvjetnih radnika – Solidarno Zoran Stanišić obećao je prosvjetnim radnicima zadržavanje cijene kvadrata od 650 eura, dodavši da se prilikom gradnje Stambena zadruga susrijeće sa različitim izazovima i izrazio nadu da će na njih odgovarati kao i do sada.

Predsjednik Opštinskog sindikata prosvjete Nikolaj Knežević izrazio je zadovoljstvo zbog toga što se radovi odvijaju po planu. On je istakao odličnu saradnju sa Ministarstvom prosvjete, Opštinom Budva i Sindikatom prosvjete  i poželio srećan početak izgradnje lamela II i III.

Predsjednik Sindikata prosvjetnih radnika Zvonko Pavićević je rekao da, uprkos specifičnosti terena, ova zgrada će biti završena i zahvalio Opštini Budva i Ministarstvu na pomoći, a prosvjetnim radnicima na strpljenju.

Portal Analitika