Društvo

Ćirović: Građani da ne šire lažne informacije o nestanku Ognjena

Potraga za jedanaestogodišnjim Ognjenom Rakočevićom nastavljena je i danas. Rukovodilac Sektora za potražne djelatnosti Miljan Ćirović, u izjavi za Antenu M, apeluje da građani ne šire lažne informacije o tome đe bi dječak mogao da bude.
Ćirović: Građani da ne šire lažne informacije o nestanku Ognjena
Portal AnalitikaIzvor

“Apelovao bih na gradjane da prestanu sa širenjem lažnih informacija i dojava, koje su naročito danas bile prisutne na društvenim mrežama , o tome da je Ognjen pronadjen na ovom, ili onom mjestu. Apelujem, takođe, da pozivom u dežurnu službu CB Podgorica dostavljaju blagovremene informacije, a ne one da je dječak primijećen prije dva -tri dana. Informacije neka proslijede policiji onog trenutka kada ga primijete i svakako da ovu situaciju ne doživljavaju kao šalu, jer smo svjedoci da je bilo i takvih slučajeva.”

Ćirović na je, takođe, saopštio da su danas pretražili desnu obalu Morače od Vezirovog mosta do mosta na raskrsnici puteva Cetinje – Nikšić:

„ Pretražili smo i korito Morače u dijelu od Smokovca ka Vezirovom mostu, a druga grupa je tražila od Berislavaca. Policija je postupala i po prijavama odnosno dojavama koje su pristizale u dežurnu službu CB Podgorica.“ rekao je Ćirović.

Portal Analitika