Zanimljivosti

Ubrizgali su mu cement i lijepak u lice da bi bio lijepa žena

Radži Narinesajng (48) je transrodna žena iz Holivuda koja je 2005. godine primila štetnu injekciju sa crnog tržišta. Injekcija joj je ubrizgana u obraze, bradu i usne, što je uzrokovalo da njeno lice bude deformisano nakon intervencije samoproglašenih “ljekara”. Međutim, ona sada želi da uz pravu ljekarsku pomoć odstrani betonsku masu iz svoje kože.
Ubrizgali su mu cement i lijepak u lice da bi bio lijepa žena
Portal AnalitikaIzvor

Ona je bila jedna od žrtava doktora Onila Rona Morisa koji je ilegalno obavljao plastične operacije koristeći supstance za lijepnjenje guma, super-lijepak i ulje.

Injekcija joj je promijenila život, jer je nesrećna žena dobila lice tvrdo kao kamen. Međutim, njoj je toliko bilo neprijatno i stidjela se svog izgleda, da nije prijavila vlastima šta joj se dogodilo.

Željela sam da budem lijepa žena a ne muškarac u haljini - govorila je ona kojoj je bio uništen život.

Ona tvrdi da je bila “isfeminizirani gej muškarac” do dvadesetih godina, dok nije shvatila da je zapravo transrodna osoba.

Kada sam maštala o sebi sa muškarcima uvijek sam zamišljala da imam grudi i vaginu. Nisam shvatala šta radim, to je bilo tako prirodno za mene. Jednog dana sam pomislila “ti nisi gej, ti si transrodna osoba” – istakla je.

U želji da uradi promjenu na svom licu i tijelu, odlučila se na ove injekcije koje naziva “pumpanjem”. (telegraf)

Portal Analitika