Društvo

Konferencija za medije povodom prve regionalne Konvencije žena

Konferencija za medije povodom prve regionalne Konvencije žena Zapadnog Blakana pod nazivom Ona je tu, održaće se u petak 13. maja 2016. godine u prostorijama PR centra u Podgorici – Bulevar Josipa Broza 23A, s početkom u 11:00 časova.
Konferencija za medije povodom prve regionalne Konvencije žena
Portal AnalitikaIzvor
Na konferenciji će govoriti organizatorke Konvencije Selena Tasić, Emina Kolarević, Ivona Dabetić – Jovović koje će predstaviti detaljan program trodnevne Konvencije, te šef biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici glavnog grada Vladimir Vanja Rajčić i predstavnica Međunarodnog kluba žena Crne Gore, Enisa Murseli Djokaj.
Konvencija će tokom trodnevnog trajanja i 20 panela, radionica i predavanja, okupiti više od 50 govornica i govornika iz svijeta politike, aktivizma, preduzetništva, medija, umjetnosti, kulture, ekonomije iz svih zemalja regiona, ali i Evropske unije i čitavog svijeta. Gošće i panelistkinje su uvažene i istaknute ličnosti javnog života, poput dobitnice Nobelove nagrade za mir, ali i mnogih drugih žena iz oblasti politike, ekonomije, kulture, umjetnosti, nauke, književnosti itd.
Portal Analitika