Politika

Demokrate: Imamo veliku podršku u Donjim Kokotima, Grbavcima, Lekićima...

Potvrdu za konstantan rast podrške građana, Demokratska Crna Gora našla je i u nastavku realizacije kampanje “od vrata do vrata”, koja se prethodnih dana odvijala u Podgorici, u naseljima Donji Kokoti, Farmaci, Lekići, Grbavci i Beri, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.
Demokrate: Imamo veliku podršku u Donjim Kokotima, Grbavcima, Lekićima...
Portal AnalitikaIzvor

U ovim mjestima, djevojke i momci, članovi Mladih demokrata, obišli su ukupno 537 domaćinstava i zabilježili podršku od 32,08%.

Značajno povjerenje mještana pomenutih naselja u naš perspektivni politički subjekt, hrabri nas, pokazuje da smo na pravom putu i, istovremeno, nameće veću odgovornost da nastavimo da koračamo političkom stazom koju smo utabali dosljednošću i držanjem riječi, ali ono što izaziva veće zadovoljstvo među Demokratama je sami prijem i gostoprimstvo koje su nam građani ovih podgoričkih mjesta upriličili gotovo u svakoj kući.

Stotine novih članskih karata i nepodijeljene simpatije prema ljudima koji predstavljaju naš Program i samu ideju i ciljeve oko kojih smo se okupili, obavezuju nas da neumorno istrajavamo u započetim aktivnostima buđenja mladosti i vraćanja povjerenja u politiku i političare, koje su, veoma opravdano, izgubili u prethodnih nekoliko decenija.

"Na ovaj način, Demokrate se izdvajaju kao najrespektabilniji politički subjekt, čija se budućnost, na sreću Crne Gore i njenih građana, već sada može okvalifikovati kao svijetla", zaključuje se u saopštenju.

 
Portal Analitika