Politika

Socijaldemokrate: Predanim i vrijednim radom unapređujemo omladinu partije

Organizacija mladih Socijaldemokrata konstantno se osnažuje i unapređuje, ne samo kroz priliv novih članova, već i kroz temeljan i posvećen rad i zalaganje, zaključeno je nakon objedinjene sjednice Glavnog odbora i sjednica Predsjedništva Omladine Socijaldemokrata Crne Gore, održane proteklog vikenda u Podgorici.
Socijaldemokrate: Predanim i vrijednim radom unapređujemo omladinu partije
Portal AnalitikaIzvor

Sastanak je, kako se ističe u saopštenju, pored ostalog, bio prilika da se analiziraju nedavno održani izbori u Tivtu i to u svijetlu dobrog izbornog rezultata koji su ostvarile Socijaldemokrate Crne Gore.

Prema riječima predsjednika Omladine SD-a Ahmeda Zajmovića, u svemu tome važno je istaći vrijedan i predan  terenski rad  omladinaca i omladinki koji su sa puno volje i entuzijazma iznijeli veći dio kampanje, uz nezaobilazan timski duh.

Na sjednici su izabrani i menadžeri za opštinske odbore u svim gradovima, a njihov zadatak biće da pruže tehničko-logističku pomoć predsjednicima odbora i da sa njima neposredno sarađuju.

Na sjednici je naglašeno da upravo kroz omladinsku strukturu i njen aktivizam, SD pokazuju jednu svježu i drugačiju političku kulturu i prave socijaldemokratske vrijednosti.

Portal Analitika