Region

Bati Živojinoviću amputirali nogu da preživi

Velikanu srpskog i jugoslovenskog glumišta Velimiru Bati Živojinoviću amputirana je noga kako bi preživio! Čuveni Valter ponovo bije bitku za život, ovog puta zbog gangrene koja je u međuvremenu napredovala, objavili su beogradski mediji.
Bati Živojinoviću amputirali nogu da preživi
Portal AnalitikaIzvor

Kako „Alo!“ saznaje, Bata je prije nekoliko dana prebačen iz Bolnice „Sveti Sava“ u KBC „Dedinje“, gdje je u petak izvršena operacija.
 Doktorski konzilijum je bio jedinstven u odluci da glumcu treba amputirati bolesni dIo noge, ali je konačnu odluku morala da donese porodica.

- Tačno je da je Bata prebačen u Institut „Dedinje” zbog uznapredovale gangrene, za koju mi nemamo sredstva da je saniramo. Znamo da je operacija noge bila u planu i do sada je vJerovatno izvršena, ali ne znamo i u kom obliku. Bata je u svakom slučaju u sigurnim rukama - kaže  izvor iz Bolnice „Sveti Sava“.

Nažalost, informacije potvrdili su i u KBC „Dedinje“ uz ne tako dobre vesti o Živojinovićevom zdravstvenom stanju.
- Bata je operisan u petak i noga mu je amputirana iznad kolJena. Trenutno se nalazi u šok-sobi, gdJe je na aparatima za disanje. Još uvIJek je rano da bi mogli da imamo bilo kakve prognoze u vezi sa njegovim stanjem - kaže  izvor iz ustanove u kojoj se Bata trenutno bori za život.

Portal Analitika