AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na dionicama gdje se izvode radovi obavezno je poštovanje signalizacije.
AMSCG:  Povoljni uslovi za vožnju
Portal AnalitikaIzvor

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

U mjestu Markovići saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta.

Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica - Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 14 sati. Mimo tog termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva - Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići saobraća se uz postavljenu semaforsku signalizacija.

Režim saobraćaja, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-1 režim saobraćaj na dionici Cetinje - Njeguši biće, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj će, za sve vrste vozila, biti prekinut od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen u trajanju ne dužem od 15 minuta od osam do deset sati i od 12 do 14 sati.

Zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati i od 22 sata do šest sati.

Portal Analitika