Fudbal

Gvardiola: 'Krtica' je Bajernov problem, ne moj

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je da će Bavarci morati da riješe problem 'krtice' u ekipi pošto to više nije njegov problem.
Gvardiola: 'Krtica' je Bajernov problem, ne moj
Portal AnalitikaIzvor

List Bild je ove neđelje prenio da je Gvardiola poslije eliminacije iz Lige šampiona u utorak bio ljut na ljekarski tim Bajerna jer Arjen Roben nije bio spreman za duel sa Atletiko Madridom, nasuprot Dijega Godina, koji se našao u ekipi Dijega Simeonea.

Informacija Bilda o ljutnji Gvardiole je posljednja u nizu tvrdnji koje su došle u medije od neimenovanog izvora iz Bajerna. 

Španski trener je optužio navodnog špijuna da šteti ekipi pokušavajući da podrije njegov rad. Gvardiola će na kraju sezone napustiti Bajern i u julu preuzeti Mančester siti. 

"Nijesam se iznenadio što je informacija objavljena, to se često dešava. Ali, ono što se dešava u svlačionici treba da ostane u svlačionici. Osoba koja odaje informacije medijima ne shvata da ne nanosi meni štetu, nego timu. Ne znam ko je on i sada nemam vremena da ga tražim, ali razumijem njegovu namjeru: on želi da povrijedi mene, ali time povrjedjuje ekipu i klub. To je problem za klub, ne za mene", rekao je Gvardiola.

Portal Analitika