Crna hronika

Uhapšeno deset aktera masovne tuče u Ulici Jovana Tomaševića

Policija je uhapsila 10 mladića iz Bara koji su juče učestvovali u masovnoj tuči u kojoj je ranjen Baranin Asan Agović (20).
Uhapšeno deset aktera masovne tuče u Ulici Jovana Tomaševića
Portal AnalitikaIzvor

Tužilačko zadržavanje određeno je za svih 10 mladića, među kojima je i ranjeni Agović. Na predmetu rade osnovni tužioci iz Bara, a nakon izveštaja ljekara Opšte bolnice Bar o zdravstvenom stanju Agovića, znaće se da li će u izviđaj biti uključen i Viši državni tužilac iz Podgorice - u zavisnosti od kvalifikacije krivičnog djela.
 
Verbalni sukob dvije zavađene grupe mladića započeo je u srijedu veče, u dvorištu stambenih zgrada između Ulica Maršala Tita i Jovana Tomaševića, a nastavljen je noć kasnije skoro na istom mjestu. Mladići su se za okršaj “opremili” palicama, hladnim oružjem…Sukob je eskalirao u četvrtak veče kada je hladnim oružjem s leđa ranjen Agović.  
 
On je zadobio dvije ubodne rane, vjerovatno nožem, u predjelu leđa. Prema riječima direktora Opšte bolnice Bar, dr Dragoslava Tomanovića, nije životno ugrožen.
 
Prema kazivanju očevidaca, ranjeni Agović je sa dvojicom drugova stajao ispred ugostiteljskih objekata u Ulici Jovana Tomaševića, kada se preko kolovoza zatrčala grupa mladića. Neko iz te grupe je s leđa ubo Agovića koji je pao na trotoar. Međutim, očevici ne isključuju da je drugi put uboden dok je ranjen ležao na asfaltu. (Bar info, B.B)

Portal Analitika