Abiznis

"ICT korner" na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije učestvovaće sa „ICT kornerom“ na Međunarodnom podgoričkom sajamu knjiga i obrazovanja, koji će se održati od 9. do 15. maja 2016.godine, pod sloganom „Crna Gora čita“, u garažnom dijelu šoping mola Delta City u Podgorici.
"ICT korner" na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga
Portal AnalitikaIzvor

U okviru "ICT kornera" pored izložbenog dijela posjetioci će biti u mogućnosti da se informišu o radu i aktivnostima Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, Univerziteta Crne Gore, Privredne komore,  RESPA-e, Uprave za kadrove, Microsofta i ECDL test centara,  kao  i da provjere svoje informatičke vještine po ECDL standardu, učestvuju u nagradnim igrama i drugim sadržajima.

 Takođe, u okviru Sajma Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije organizuje i panel diskusiju na temu: „ICT u školama i bezbjednost djece na Internetu“. O ovoj temi govoriće stručnjaci različitih profila iz državne uprave, ICT kompanija, predstavnici NVO sektora i drugi.

 Panel će se održati u utorak, 10.5.2016. godine, sa početkom u 18 časova, u sali za promocije Međunarodnog podgoričkog sajam knjiga i obrazovanja.

Portal Analitika