Muzika

Dejvid Geta dolazi na Exit i donosi najveći spektakl u karijeri

Najuticajniji svjetski muzički producent i di-džej, Dejvid Geta nastupiće u petak 8. jula na "Exit" festivalu! Autor himne predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu 2016, dolazi uz najveći scenski spektakl u njegovoj karijeri! Produkcija ovogodišnje turneje toliko je obimna da su svi vodeći festivali kao što su Tomorrowland, T in the Park, Sziget, Ultra, V Festival potvrdili nastup pariskog hitmejkera na svojim glavnim binama, rame uz rame sa najvećim stadionskim atrakcijama, potvrdivši još jednom status Dejvida Gete!
Dejvid Geta dolazi na Exit i donosi najveći spektakl u karijeri
Portal AnalitikaIzvor

O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da Geta iza sebe ima preko 9 miliona prodatih albuma, te 40 miliona prodatih singlova, uz više milijardi na striming servisima i 4,3 milijarde pregleda na svom zvaničnom YouTube kanalu, nevjerovatnih 55 miliona fanova na Facebooku, kao i 19 miliona pratilaca na Twitter i 4 miliona na Instagram profilima.

Najpoznatiji svjetski producent nedavno je proglašen za najtraženijeg izvođača u Srbiji, uz pop divu Adel, te grupe The Prodigy i Coldplay! Uoči otvaranja Evropskog prvenstva u fudbalu, Geta će održati i dosad najveći koncert na Marsovim poljima ispod Ajfelove kule, a direktno iz Novog Sada, vraća se u Pariz da bi na Stade de France zvanično zatvorio Evropsko prvenstvo u fudbalu! Francuz je oborio i još jedan rekord, uključivši čak milion navijača u snimanje zvanične himne Evropskog prvenstva u fudbalu 2016!

 

Izvor: blic.rs

Portal Analitika