Abiznis

IDEA obradovala 25 porodica

Lanac prodavnica „IDEA“donirao je vaučere vrijedne 2. 500 eura socijalno ugroženim porodicama u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom i Ulcinju. „IDEA“ je poklonila 25 vaučera od po 100 eura porodicama koje su sa spiska Crvenog krsta i Centra za socijalni rad izabrali potrošači u IDEA prodavnicama u pet navedenih opština.
IDEA obradovala 25 porodica
Portal AnalitikaIzvor

„Povodom ribrendinga, organizovali smo humanitarnu akciju „Moja IDEjA za moj grad“, u okviru koje smo našim potrošačima prepustili da izaberu porodice kojima ćemo pomoći. Na taj način smo zajedno obradovali 25 domaćinstava, što nas čini posebno srećnim. Osim što smo ojačali međusobno povjerenje, učinili smo i dobro djelo“ saopštili su iz IDEE.

Humanitarna akcija „Moja IDEjA za moj grad“ sprovedena je u „IDEA“ prodavnicama u martu, tokom procesa ribrendinga, a 25 potrošača koji su birali porodice, nagrađeni su besplatnom kupovinom. Pored toga, IDEA je stanovnicima Glavnog grada poklonila koncert Sergeja Ćetkovića, a uskoro planira veliki društveno odgovorni projekat iz oblasti sporta.

 

 

 

Portal Analitika