Društvo

Djelovi Cetinja će dobiti struju do kraja dana

Zbog havarije koja se dogodila jutros oko 5 sati u trafostanici Novi Obod na Cetinju, bez napajanja električnom energijom ostali su Bajice, Dubovik, Petrov Do, Milijevići, Gnijevi Do, dio predgrađa, Gipos, 4. jul, Obilića poljana, ulica Nikole Lekića, dio Aerodroma, gornji dio Bulevara Crnogorskih junaka, dio Donjeg Kraja, stambeni objekti S 40, Plavenka, Crvenkapa, S 53 i Željezara, saopšteno je iz elektroprivrede Crne Gore.
Djelovi Cetinja će dobiti struju do kraja dana
Portal AnalitikaIzvor

Kako su kazali, ekipe Sektora za održavanje FC distribucije iz Podgorice i ekipe Regiona 2 su na terenu od jutros i rade na osposobljavanju trafostanice.

"Radi se o veoma komplikovanom kvaru koji je praćen nizom nepredviđenih okolnosti koje usporavaju započeti posao. U ovom trenutku u toku su završni radovi, kontrola i ispitivanje. Uskoro će biti urađena nova proba, ali je nezahvalno davati prognoze kada potrošači mogu očekivati uspostavljanje redovnog snabdijevanja električnom energijom, u slučajevima ovako veliki havarijskih problema. Vjerujemo da će potrošači biti uredno snadbjeveni u toku dana. Izvinjavamo se potrošačima na neugodnosti koju imaju zbog problema u napajanju električnom energijom", poručili su iz EPCG.

Portal Analitika