Politika

Vuletić: DF pokušao da ponašanje sa ulice prenese u Skupštinu

Čelnici Demokratskog fronta (DF) pokušali su danas da prenesu svoje ponašanje sa ulice u crnogorski parlament, zajedno sa svojim takozvanim "obezbjeđenjem". Bahati ulazak i ponašanje poslanika DF-a i njihove "pratnje" neprimjereni su visokom skupštinskom domu i do sada nijesu zabilježeni u istoriji crnogorskog parlamentarizma - kazao je poslanik DPS-a Milorad Vuletić.
Vuletić: DF pokušao da ponašanje sa ulice prenese u Skupštinu
Portal AnalitikaIzvor

Prema njegovim riječima, najavom da su im nekadašnji pripadnici Sedmog bataljona Vojske Jugoslavije "specijalni savjetnici", kao i zloupotrebom svojih poslaničkih funkcija koje su ignorisali tokom proteklih devet mjeseci, čelni ljudi DF-a su omalovažili crnogorsku Skupštinu i sve njene službe i pokušali da ponize državu Crnu Goru, praveći cirkus od njene najviše institucije. Propao im je, kaže on, i ovaj pokušaj, kao i svi predhodni, zahvaljujući isključivo razumnoj reakciji nadležnih organa.

„Vika, prijetnje i psovke mogu biti i jesu karakteristika čelnika DF-a, ali im sigurno neće biti dozvoljeno da takvo uličarsko ponašanje prenesu sa svojih propalih performansa u Skupštinu Crne Gore. Zato pozivamo predsjednika i generalnog sekretara Skupštine Crne Gore da vode računa o dostojanstvu institucije na čijem su čelu i da, u skladu sa ovlašćenjima koja su im data, preduzmu mjere kako do ovakvih incidenata ne bi više nikada došlo“, ističe Vuletić.

Portal Analitika