Svijet

Bračni par iz pakla: Mamili žene oglasima za seks, pa ih ubijali, kasapili i bacali u kamin

Njemački par Vilfrid V. (46) i Angelika B. (47) je uhapšen i optužen za dvostruko ubistvo žena za koje je ustanovljeno da su držane kao taoci, mučene i na kraju svirepo ubijene, javlja Bi Bi Si.
Bračni par iz pakla: Mamili žene oglasima za seks, pa ih ubijali, kasapili i bacali u kamin
Portal AnalitikaIzvor

 

Angelika je navodno priznala da je počinila ova krivična djela, ali je Vilfrid sve porekao. Policija ima osnovane sumnje da vjeruje da dvije žene nisu jedine žrtve ovog para, tako da je pristupila detaljnoj pretrazi kuće u kojoj žive u Heksteru u sjeveroistočnom dijelu Njemačke.

Suzana F. (41) koja je bila zarobljena i mučena od strane ovog nemilosrdnog para, preminula je u bolnici, a policija već nedjeljama istražuje taj slučaj.

Zvaničnici policije tvrde da imaju razloge da vjeruju da je par usmrtio još jednu mladu ženu, Aniku V. (33), koja nakon što je pretrpjela nevjerovatnu psihičku torturu, ubijena, a njeni ostaci su spaljeni u kaminu. Obje žrtve javile su se na romantični oglas koji je par dao, a nakon toga su premlaćene, vezivane, gažene i ubijene.

Zločini se više povezuju sa demonstracijom moći, nego sa seksom. Angelika je u izjavi rekla da je izvršavala naredbe bivšeg supruga. Tvrdi da ga se bojala, jer je u prošlosti mučio i nju.

Istraga koja je u toku pokazala je da postoji vjerovatnoća da postoji i žrtva koja je preživjela susret za ovim parom zločinaca.

Jutarnji.hr

 

Portal Analitika