Politika

Incident u Skupštini: Radulović se sukobio sa obezbjeđenjem (VIDEO)

Potpredsjednik Skupštine i visoki funkcioner Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović, sukobio se danas u zgradi parlamenta sa skupštinskim obezbjeđenjem, nakon što je odbio da prođe kroz kontrolni skener.
Incident u Skupštini: Radulović se sukobio sa obezbjeđenjem (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Kako javlja reporter našeg portala sa lica mjesta, obezbjeđenje je krenulo da pretresa funkcionere DF-a Radulovića, Milutina Đukanovića i Andriju Mandića, a Radulović je nakon toga probio obezbjeđenje, prošao kroz kontrolni skeren i počeo da viče: „Bježite debeovske fukare, ovo je naš dom. Nemate pravo da nas pretresate“.

0405skupstina2

Situacija se smirila poslije nekoliko minuta razgovora između lidera Pokreta za promjene Nebojše Medojevića i obezbjeđenja. Nakon toga, poslanici DF-a su prošli obezbjeđenje, u skupštinskom holu su razvili transparent „sloboda ili ništa“ i počeli da skandiraju „Milo lopove“. 

Kasnije na konferenciji za medije nakon sjednice Kolegijuma  Radulović je kazao da će tražiti imena policajaca koji su ga pretresli i poručio kratko: „Sram vas bilo“.

Funkcioneri DF-a su završili pres konferenciju skandirajući „Milo lopove“.

Kako javlja reporter Portala Analitika, oni su napustili zgradu Skupštine i kazali da će doći opet kada bude zakazana sjednica.

0405skupstina3

 

Tekst i foto: B.K.

Portal Analitika