Politika

RADUNOVIĆ: Đukanović danas bira omiljene "opozicionare"

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović napisao je na svom Fejsbuk profile da su “maske pale, i da će premijer Đukanović danas da saopšti ko su mu omiljeni "opozicionari”.
RADUNOVIĆ: Đukanović danas bira omiljene "opozicionare"
Portal AnalitikaIzvor

“Koliko su god mediji pokušavali da sakriju pravi karakter "pregovora", do nepristojnosti ponavljajući da se danas bira nova vlada znajući da se radi samo o blagoj rekonstrukciji Đukanovićevog kabineta posrnulim opozicionarima, kao i nazivajući njihove planove i predloge, predlozima opozicije iako dvije trećine opozicionih poslanika nije učestvovalo u toj nečasnoj raboti, istina je na kraju, ipak, ugledala svjetlo dana. Pozivajuću se na svete ciljeve, a gonjeni navodnim altruizmom, bivši opozicionari su se, u stvari, samo laktali za pozicije kod Mila Đukanovića, i to po dubini”, naveo je Radunović.

Prema njegovim riječima, danas je pred Đukanovićem "težak" izbor jer ima dvije molbe na stolu.

“Koju da prihvati. Onu koju potpisuju njegov saučesnik u svim rabotama (1), čovjek koji predstavlja grupu gradjana koja ne može da skupi potpise za partiju (2) i miljenik njegovih anketa za navlačenje, bez članova (3) ili molbu Srđana Milića, koji ima opozicioni izborni legitimitet, ali već godinama očijuka sa DPS-om. Znači, danas Milo bira omiljene opozicionare”, zaključio je Radunović.

 

Portal Analitika