Muzika

VIDEO, FOTO: "Highway" prvi put na sceni Globe Arene u Stokholmu

Crnogorski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, grupa "Highway", juče je imala prvu tonsku probu.
VIDEO, FOTO: "Highway" prvi put na sceni Globe Arene u Stokholmu
Portal AnalitikaIzvor

Prije nje, članovi benda "Highway" su u intervjuu za Televizije Eurosong kazali da su uzbuđeni što će prvi put izaći na scenu Globe Arene, gdje će nastuputi 10. maja, u prvoj polufinalnoj večeri.

- Čekali smo na ovaj momenat četiri, pet mjeseci i pokušaćemo da uživamo u svakoj sekundi. Radujemo se prvoj probi. Biće mnogo vježbe pjevanja i nadamo se da će sve biti u redu kada izađemo na scenu - poručio je gitarista Marko Pešić.

Petar Tošić je kratko poručio da cijeli dan razmišlja o probi, da jedva čeka da vidi scenu, a Luka Vojvodić da se takođe nada dobrom nastupu.

Osim članova benda - Petra Tošića, Marka Pešića i Luke Vojvodića - uz "pojačanje", bivšeg člana grupe "No Name" Bojana Jovovića, na sceni Globe Arene u Stokholmu biće i dva prateća vokala - Marija Lazić iz Srbije i Nikola Marjanović iz Hrvatske. Za kostime naših predstavnika zadužena je Vanja Pantin, za koreografiju Mirko Vukomanović, koji je ujedno i izvršni producent projekta, dok je režiser Igor Basorović dizajner vizuelnog izgleda nastupa podgoričkog benda za male ekrane.

Izvor i foto: Portal RTCG

0405hw2

Portal Analitika