Politika

Radulović: Lekić je izdajica, dolazimo u Skupštinu na megdan

Demokratski front organizovao je večeras protest zbog ulaska opozicionih stranaka u Vladu premijera Mila Đukanovića a na skupu je poručeno da će sjutra u Skupštini da se odigra najveća politička izdaja u istoriji Crne Gore. Iz DF-a su potvrdili da će prisustvovati sjednici Skupštine na kojoj će se glasati za lex specijalis i rekonstrukciju Vlade da bi "nastavili svoju borbu". Potpredsjednik PzP-a Branko Radulović je kazao da " sjutra dolaze na megdan" i da će "Milu u brk reći da je lopov, a Lekiću da je izdajica".
Radulović: Lekić je izdajica, dolazimo u Skupštinu na megdan
Portal AnalitikaIzvor

DF protest organizuje kako bi iskazali negodovanje zbog predstojećeg formiranja vlade izbornog povjerenja, a na skupu su, u u dogovoru sa građanima, odlučili da učestvuju na sjednici parlamenta na kojoj će poslanici raspravljati o izboru vlade.

03protest2

Miting je počeo prikazivanjem filma o prethodnim protestima DF-a.

03protest3

Sa skupa je poručeno da opozicija ne ulazi u vladu Mila Đukanovića i da je DF jedini koji je istrajao u borbi protiv DPS-a.

03protest4Prisutni su pozdravili "časni potez Aleksandra Damjanovića da odbije da uđe u vladu Mila Đukanovića".

Portparol DNP-a Milun Zogović je rekao da će sjutra da se odigra najveća politička izdaja u istoriji Crne Gore.

"Sjutra je na sceni najveća politička prostitucija u državi", rekao je on, pozivajući poslanike da se vrate u Skupštinu.

Odbornik Demokratskog fronta u Skupštini Opštine Podgorica Nikola Bajčetić, rekao će presuda koju su napisali Duško Marković i Vesna Medenica ostati upamćena kao i izdaja Lekića, Rakčevića i Milića. On je pozvao DF da prenese proteste u Skupštinu.

Uz povike neodobravanja, šef poslaničkog kluba DF-a Milutin Đukanović pročitao je imena poslanika Demosa, URE i Pozitivne koji su ušli u Vladu Mila Đukanovića.

03profesorradulovic

Potpredsjednik Skupštine Branko Radulović istakao je da je "ova neđelja velja neđelja u hrišćanstvu, ali da se upravo u toj neđelji desila najveća izdaja".

"Stvoren je pakt sa đavolom protiv slobodne Crne Gore. Hoće da obesmisle naše muke i borbu i da nam ocrne obraz, ne damo! Sjutra ulazimo u Skupštinu na megdan nikako drugačije. Reći ćemo Milu u brk da je lopov, a Lekiću da je izdajica", poručio je Radulović.

Radulović je pozvao prisutne na novo okupljanje kada se bude glasalo o novoj Vladi.

B.K.

 

Portal Analitika