Politika

Savjet mladih DPS Pljevlja: Izabrano 28 delegata za predstojeći Kongres

Opštinski odbor Savjeta mladih DPS Pljevlja održao je sjednicu Opštinskog odbora u proširenom sastavu na kojoj je izabrano 28 delegata za predstojeći VII Kongres savjeta mladih Demokratske partije socijalista. Opštinski odbor je jednoglasno predložio kandidata za predsjednika Savjeta mladih DPS Crne Gore, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
Savjet mladih DPS Pljevlja: Izabrano 28 delegata za predstojeći Kongres
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici je bilo više riječi o aktivnostima koje će biti realizovane u susret obilježavanju 10 godina nezavisnosti Crne Gore najznačajnijeg datuma u novijoj istoriji. Savjet mladih DPS Pljevlja izrazio je zadovoljstvo sa ostvarenim izbornim rezultatom naše partije na lokalnim izborima u Tivtu na kojima  je DPS osvojila apsolutnu vlast i još jednom pokazala da je najodgovornija i najorganizovanija partija na političkoj sceni Crne Gore.

Ostvareni izborni rezultat u Tivtu daje dodatno samopouzdanje i veću motivaciju za bolju pripremu parlamentarnih izbora u Pljevljima, gdje će dobar izborni rezultat sigurno doprinijeti  da Demokratska partija socijalista i dalje bude najjača politička partija u Crnoj Gori.

Takođe izraženo je zadovoljstvo brojem mladih ljudi koji su uključeni u rad partijske infrastrukture kao i brojem novih članova, a ujedno i odličnom saradanjom sa opštinskim odborom u Pljevljima i otvorenom mogućnošću za veće učešće članova Savjeta mladih i njihovoj participaciji u cjelokupnoj partijskoj infrastrukturi, kaže se na kraju saopštenja Savjeta mladih DPS Pljevlja.

Portal Analitika