Zabava

Branka Stanić: Uloga Kosare mi je izazov

Crnogorskoj glumici Branki Stanić pripala je glavna uloga u predstavi ,,Vladimir i Kosara“, koja će premijerno biti predstavljena u Baru sredinom jula. Kako je za Pobjedu poznata glumica kazala, raduje je činjenica što će sa ostalom glumačkom ekipom na sceni dočarati jednu od najljepših priča o ljubavi i vjeri u istoriji Crne Gore.
Branka Stanić: Uloga Kosare mi je izazov
Portal AnalitikaIzvor

-Projekat ,,Vladimir i Kosara“ produkcija je Barskog ljetopisa, dok tekst i režiju potpisuje Obrad Nenezić. Mnogo se radujem što ću opet raditi sa Obradom koji je prije svega izvrstan čovjek, divan za saradnju. Pored mene na sceni će se naći fenomenalna glumačka ekipa satkana od mladih ljudi koju čine Filip Đuretić, Jovan Dabović, Vukan Pejović, Dragiša Simović, Vladimir Cerović-kazala je Branka Stanić. Istakla je i to da je uloga Kosare za nju izazov i da će dati sve od sebe da opravda svoja, ali i očekivanja režisera Obrada Nenezića.

 San i mašta su život i ipak se ostvare, samo treba istrajati – savjet je Pobjedine sagovornice mladim glumcima. Za kraj dodaje da je gluma bila i ostala njena prva ljubav. -Glumi uvijek pristupam sa posebnom ljubavlju. Vraća me u život taj užitak stvaranja, grešaka, njihovog ispravljanja... Takođe i moć tišine kada osjećamo publiku, partnere, zatim jačina samih premijera i opet rad dalje i dalje. Predstave uvijek iznova sa istom radošću igrate, popravite, prodrmate - rekla je Branka Stanić.

Pobjeda

Portal Analitika