Podgorica

Dežurne službe za praznike

Domovi zdravlja: Izabrani doktori za odrasle - Nova varoš i Konik, od sedam do 21. - Izabrani doktori za djecu - Nova varoš, non-stop. - Tuzi i Zeta od sedam do 15. - Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Bloku pet – od sedam do 21. - Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu. Nalozi će se primati u zdravstvenom objektu na Koniku, od sedam do 19. - Terapija u stanu pacijenta po nalogu izabranog doktora – svakog dana od sedam do 19.
Dežurne službe za praznike
Portal AnalitikaIzvor

Apoteke

„ Kruševac “ – Bulevar Sv. Petra Cetinjskog – non-stop. „ Podgorica “ – Ulica slobode – od sedam do 22.

Pošte Građanima će biti na raspolaganju poslovnice u trgovačkim centrima „Delta“, „Bazar“ i „Mol of Montenegro“, kao i pošta u zgradi opštine, u Ulici Marka Miljanova. Služba telegrama i ekspres pošte radiće od osam do 15 sati.

Parking servis

Na obilježenim uličnim parkinzima parkiranje je besplatno danas i sjutra. Parkiranje se neće naplaćivati na Bulevaru Stanka Dragojevića - sjeverni dio bivše kasarne „Morača“; kod istočne tribine Gradskog stadiona; na Trgu Balšića - mali parking; u Ulici Četvrte proleterske - kod bivšeg bioskopa „Kultura“ i kod hotela „Podgorica“. Parkiranje će se plaćati na parkinzima u Ulici Miljana Vukova - iza TPC „Ražnatović“; u Ulici Vaka Đurovića - kod Fonda PIO; na Bulevaru Revolucije - PC „Kruševac“; u Ulici Ivana Milutinovića - SC „Morača“ i na Cetinjskom putu - kod zgrade Rektorata. Naplaćivanje važi i za javne garaže u ulicama Novaka Miloševa, Milana Popovića i Karađorđevoj.

Elektrodistribucija

Dežurne službe rade 24 sata. Telefoni: 020/633-979, 020/621-264, 020/622-773 i 067/240-018. ¥¥¥ Agencija za stanovanje - Dežurne službe rade od osam do 16 sati. Telefoni: 020/623-493, 622-115 i 067/266-663.

Vodovod - Dežurne službe rade 24 sata. Telefon 020/440-388. ¥¥¥ Čistoća - Ekipe će redovno čistiti javne površine i prazniti kontejnere u gradskim i prigradskim naseljima. Reciklažna dvorišta u Ulici Iva Vizina na Zabjelu i na Bulevaru Mihaila Lalića, za vrijeme praznika, radiće od sedam do 21 sat.

Banke Poslovnica „Sosijete ženeral banke“ u „Delti“ danas i sjutra radiće od deset do 18 sati, a ostale po uobičajenom radnom vremenu. Crnogorska komercijalna banka, Hipotekarna banka i Univerzal kapital banka 29. i 30. aprila radiće po uobičajenom radnom vremenu. Banke neće raditi 1. i 2. maja.

Pijace i tržni centri Zelene pijace će danas, u nedjelju, ponedjeljak i utorak raditi po skraćenom radnom vremenu, od šest do 15 sati, a mješovita od osam do 15. Kamionska pijaca biće otvorena non-stop, a stočna u ponedjeljak od četiri do 13. U megamarketima „Voli“ i „Idea“ tokom praznika važiće uobičajeno radno vrijeme. U „Delti“ će danas biti skraćeno radno vrijeme, od 10 do 18 sati u subotu je redovno radno vrijeme, od 10 do 22. U nedjelju TC ,,Delta“ neće raditi, a od ponedjeljka će biti uobičajeno radno vrijeme. ,,Mol of Montenegro“ imaće uobičajeno radno vrijeme, od 10 do 22 sata. (Pobjeda)

Portal Analitika