Turizam

HERCEG NOVI: NTC Wine and Gastronomy Festival 4. i 5. maja

Ovogodišnji NTC Wine and Gastronomy Festival biće održan 4. i 5. maja u ambijentu Gradske kafane, u srcu hercegnovskog Starog grada, najavljuju organizatori ovog događaja kompanija NTC, Lighthouse of Montenegro i Turistička organizacija Herceg Novog.
HERCEG NOVI: NTC Wine and Gastronomy Festival 4. i 5. maja
Portal AnalitikaIzvor

- Prijavljeno je više od 40 izlagača iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, kao i iz Crne Gore. Iako je poslovno-profesionalno orjentisan, sajam će biti otvoren za sve zainteresovane posjetioce svakog dana od 12 do 18 časova, a cijena ulaznice je 10 eura - navode organizatori.

Oni ističu da će da će, osim posjetilaca, na sajmu biti eminentni ugostitelji, vlasnici i menadžeri elitnih restorana i hotela, poznavaoci vina, predstavnici poznatih vinarija i kompanija iz domena premium proizvoda hrane i pića, najpoznatiji somelijeri, profesionalni kuvari, barmeni, kao i crnogorski vinari koji će izlaganjem svog asortimana doprinijeti cjelokupnom ugođaju.

- Sva iskustva vezana za prošlogodisnje održavanje ove manifestacije potvrda su da smo napravili odličan izbor kada smo se opredijelili da se ona tradicionalno održava u Herceg Novom. Pored toga što je grad posjetio značajan broj izlagača, benefit festivala je što je u velikoj mjeri doprinio animiranju stranih gostiju koju su u tom periodu boravili u Herceg Novom - dodaju organizatori, te pozivaju sve da im se pridruže u hercegnovskoj Gradskoj kafani.

Portal Analitika