Abiznis

Coca-Cola pozvala studente: Prijavite se za program prakse

Rok za prijavu na program prakse Coke Sale Summership, koji organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora, produžen je i traje do 5. maja. Program je namijenjen studentima treće i četvrte godine, apsolventima, diplomcima koji su studije završili u prethodne dvije godine, kao i polaznicima master studija fakulteta u Crnoj Gori, te viših i visokih škola.
Coca-Cola pozvala studente: Prijavite se za program prakse
Portal AnalitikaIzvor

Coca-Cola Hellenic Crna Gora poziva sve zainteresovane da se prijave, jer će odabrani kandidati imati priliku da od zaposlenih i menadžera u ovoj multinacionalnoj kompaniji uče vještine uspješnog biznisa, sa posebnim fokusom na prodaju.

Coke Sale Summership je osmišljen kao prodajna akademija u trajanju od 3 sedmice. Tokom prve sedmice polaznici će učiti kroz predavanja, dok će preostale dvije nedjelje raditi na terenu i vidjeti kako prodaja funkcioniše u praksi. Riječ je o jedinstvenom programu podrške mladim ljudima da se uspješno pripreme za karijeru kroz teorijska i praktična znanja.

Zainteresovani se mogu prijaviti tako što će ispuniti formular na sajtu. Svi polaznici koji završe program dobijaju Potvrdu o završenoj praksi i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene u kompaniji Coca-Cola Hellenic Crna Gora.

Portal Analitika