Region

Tijelo žrtve nađeno vezano iza zavjese

Željko Mitrović iz Šapca koji se sumnjiči da je u ponedjeljak uveče ubio Mirka Freja (32) iz ovog grada, nalazi se u šabačkoj bolnici gdje će biti podvrgnut hirurškoj operaciji.
Tijelo žrtve nađeno vezano iza zavjese
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Mitrović je ranjen oštrim predmetom u predjelu grudi, saznaje “Blic”. Policija utvrđuje okolnosti koje su dovele do ubistva i ranjavanja u stanu u Ulici Knez Ive od Semberije, gdje je nastradali živio kao podstanar sa djevojkom.

Prema nezvaničnim informacijama, pomenuta djevojka je bila uzrok sukoba dvojice muškaraca.

Sukob koji je prerastao u obračun lične prirode dogodio se jer je Mirko živio sa ženom s kojom je ranjeni Mitrović prethodno bio u vezi.

Kako nezvanično saznaje Blic, djevojka najvjerovatnije nije bila u stanu u trenutku zločina, već je stigla nešto kasnije i zatekla krvavu scenu.

- Mirko je bio mrtav, vezan i njegovo tijelo se nalazilo iza zavjese, dok je Mitrović, bio teško ranjen, izboden nožem u grudi - saznaje Blic od izvora bliskog istrazi.

Dvojica muškaraca i ranije su se sukobljavala. Zato se i nagađa da je uzrok tragičnog obračuna dvojice muškaraca u komplikovanim međuljudskim odnosima ove tri osobe.

Blic.rs

Portal Analitika