Fudbal

LŠ: Atletiko sa 1:0 putuje za Minhen, odlična partija Savića!

Atletiko Madrid savladao je minhenski Bajern u drugom polufinalnom paru Lige šampiona – 1:0 (1:0). Odličnu partiju pružio je naš reprezentativac Stefan Savić koji je odigrao cio meč za domaćina!
LŠ: Atletiko sa 1:0 putuje za Minhen, odlična partija Savića!
Portal AnalitikaIzvor

Duel na Visente Kalderonu riješen je već u 11. minutu – Saul Njiges je fenomenalno prošao nekoliko protivničkih defanzivaca, ušao u kazneni i pogodio mrežu od dalju stativu gola Manuela Nojera.

'Jorgandžije' su poslije pogotka odlučile da čekaju šansu i čuvaju svoj gol. Većim dijelom meča gledali smo napade njemačkog tima u talasima, koji je najbliži pogotku bio u 55. minutu kada je David Alaba projektilom sa trideset metara zadrmao prečku gola Jana Oblaka. Šanse su propuštili Martinez i Vidal, na kraju četa Dijega Simeonea zadovoljnija čeka čeka duel u Minehnu.

U prvom meču prvog polufinalnog para Mančester Siti i madridski Real odigrali su bez golova na 'Etihadu'. Dakle, revanš susreti na programu su naredne neđelje, a veliko finale zakazano je za 28. maj na stadionu Đuzepe Meaca u Milanu. 

Atletiko Madrid – Bajern Minhen 1:0 (1:0)

Saul 11 

Sastavi: 

Atletiko Madrid (4-4-2): Oblak – Huanfran, Himenes, Savić, Filipe Luis – Gabi, Fernandes, Saul, Koke – Tores, Grizman 

Bajern Minhen (4-3-2-1): Nojer – Lam, Martines, Alaba, Bernat – Sabi Alonso, Vidal, Tijago (od 70. Miler) – Koman (od 64. Riberi), Daglas Kosta, Levandovski

Portal Analitika