Politika

Pozitivna: Nepristojno da Krivokapić definiše ko je vlast, a ko opozicija

Politički je nepristojno da Ranko Krivokapić, koji je potpuno izgubio kompas, definiše ko je opozicija a ko vlast, jer sjedi u vlasti 18 godina i dalje se očajnički bori da u njoj ostane - saopšteno je iz Pozitivne Crne Gore.
Pozitivna: Nepristojno da Krivokapić definiše ko je vlast, a ko opozicija
Portal AnalitikaIzvor

Kako su kazali, suština politike Krivokapića je bila i ostala da se prigrabi veći broj funkcija, što je, kako navode, već poznata škola SDP-a koja je državi donijela samo finansijske i ekonomske minuse i probleme.

- Očigledno je da mu je teško palo što smo mu ukinuli moć političke trgovine,  koju je sprovodio uspješno 18 godina zbog čega je opsjednut Pozitivnom. Ukinuli smo mogućnost da pribavlja benefit za sebe i SDP, i to je cijela suština njegovog nezadovoljstva kada je Pozitivna u pitanju. Dobro je za Crnu Goru da više nema ucjena SDP-a koje su bile štetne po građane i državu, a koje su uvijek rezultirale samo i isključivo povećanjem funkcija za SDP i  ništa drugo- - zaključuje se u saopštenju Pozitivne.

Podsjećamo, predsjednik Skupštine i SDp-a Ranko Krivokapić rekao je danas govoreći o Pozitivnoj, da oni koji su dali podršku Vladi ne mogu biti dio opozicije.

Portal Analitika