Crna hronika

Trojica „škaljaraca” privedeni zbog ubistva

Tro­ji­ca Ko­to­ra­na pri­ve­de­ni su ju­če u po­li­ci­ju u okvi­ru is­tra­ge o ubi­stvu Pod­go­ri­ča­ni­na Sr­đa­na Vla­ho­vi­ća, ko­ji je li­kvi­di­ran 9. apri­la u na­se­lju Do­bro­ta. Me­đu pri­ve­de­nim je Ni­ko­la Mr­šić, kao i još dvo­ji­ca nje­go­vih su­gra­đa­na. Po­li­ci­ja ni­je sa­op­šti­la ime­na svih pri­ve­de­nih iako su tro­ji­ca Ko­to­ra­na ju­če ne­ko­li­ko sa­ti da­va­li iz­ja­ve po­li­ci­ji.
Trojica „škaljaraca” privedeni zbog ubistva
Portal AnalitikaIzvor

Ka­ko je „Da­nu” re­če­no u MUP-u, pri­ve­de­ni su po­li­ci­ji po­zna­ti je­di­no po ve­za­ma sa vo­đa­ma ta­ko­zva­nog ška­ljar­skog kla­na.
Mr­šić i nje­go­vi su­gra­đa­ni do sa­da ni­je­su bi­li po­zna­ti po­li­ci­ji po iz­vr­še­nji­ma kri­vič­nih dje­la, a je­dan od nji­ho­vih bra­ni­la­ca za „Dan” je ka­zao da oni ne­ma­ju ni­ka­kve ve­ze za ubi­stvom Vla­ho­vi­ća. On je re­kao da je iz­ne­na­đen kraj­nje dr­skim i ne­pro­fe­si­o­nal­nim po­na­ša­njem ko­tor­skih po­li­ca­ja­ca pri­li­kom pri­vo­đe­nja i sa­slu­ša­nja tro­ji­ce Ko­to­ra­na.
Tro­ji­ca pri­vi­de­nih mla­di­ća de­ci­di­ra­no su tvr­di­li da ne­ma­ju ve­ze sa ubi­stvom. Oni su in­spek­to­ri­ma re­kli da ne zna­ju ni­šta o tom kri­vič­nom dje­lu. Oni su de­talj­no opi­sa­li svo­je kre­ta­nje u no­ći 9. apri­la, ka­da je Vla­ho­vić ubi­jen. Mr­šić je is­pri­čao da je u vri­je­me ubi­stva bio u lo­ka­lu u ko­jem ra­di, uz tvrd­nju da ima svje­do­ke ko­ji mo­gu po­tvr­di­ti nje­gov ali­bi. Po­li­ci­ja je tro­ji­cu Ko­to­ra­na is­pi­ti­va­la o po­znan­stvi­ma sa ne­ko­li­ko bez­bjed­no­sno in­te­re­sant­nih oso­ba, a oni su za ve­ći­nu njih ka­za­li da i ne zna­ju ko su.
Ko­to­ra­ni ko­ji su ju­če pri­ve­de­ni u po­li­ci­ju do za­klju­če­nja ovog bro­ja na­šeg li­sta ni­je­su spro­ve­de­ni u tu­ži­la­štvo. Ta­ko­đe, Upra­va po­li­ci­je ni­je se ogla­ša­va­la tim po­vo­dom. (Dan)

 

Portal Analitika