Abiznis

Predstavnici IRF-a u radnoj posjeti preduzeću „Aka Trade“ (VIDEO)

Predstavnici IRF-a su posjetili preduzeće „Aka Trade“ DOO Bijelo Polje koje se bavi proizvodnjom pilećeg mesa posjedujući sopstvene proizvodne kapacitete, kao i farmu pilića i maloprodajne objekte u Bijelom Polju.
Predstavnici IRF-a u radnoj posjeti preduzeću „Aka Trade“ (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Preduzeće “Aka Trade” DOO je  osnovano 2002. godine, sa sjedištem u naselju Rasovo u Bijelom Polju. Vlasnik kompanije “Aka Trade” DOO, g-din Sabahudin Balić, je tokom posjete predstavnika IRF-a izjavio da je kreditnim aranžmanom od strane IRF-a proširio postojeće poslovne aktivnosti preduzeća koje se odnose na uzgoj, klanje i preradu tovnih pilića, dakle proizvodni proces, dok se ovo preduzeće, takođe, bavi i plasmanom sopstvenih proizvoda i širenjem prodajne mreže. Balić je, takođe, naglasio da je preduzeće “Aka Trade” u potpunosti organizovano kao porodični biznis.

Predsjednik OD-a IRF-a, dr Zoran Vukčević,  je tokom radne posjete preduzeću „Aka Trade“ istakao da ovo preduzeće ima jasnu viziju razvoja biznisa i da proizvodnjom preko 100 hiljada pilića, kao i proizvodnjom zdrave hrane, dokazuje da isto predstavlja dobar primjer mladima za realizaciju njihovih biznis ideja.

 

 

 

 

Portal Analitika