Turizam

Kapaciteti TN Slovenska plaža najvećim dijelom ugovoreni sa partnerima iz Rusije

Turističko naselje Slovenska plaža i ove godine je, ustupanjem prostora za realizaciju Državnog prvenstva ugostiteljskih radnika Crne Gore bilo podrška i svojevrsni domaćin takmičenja. Strukovno nadmetanje bilo je prilika za odmjeravanje vještina u različitim kategorijama ugostiteljstva, saopšteno je iz HG Budvanska rivijera.
Kapaciteti TN Slovenska plaža najvećim dijelom ugovoreni sa partnerima iz Rusije
Portal AnalitikaIzvor

- Međunarodni karakter, tradicija ugostiteljstva i motivacija za osvajanje neke od prestižnih nagrada, karakterisale su Prvenstvo koje je ove godine okupilo oko 150 takmičara iz Crne Gore i  Regiona. Po prvi put svoje znanje su ukrstili đaci Srednjih strukovnih škola iz Crne Gore. Među nagrađenim učesnicima i ove godine svoje mjesto su pronašli radnici Hotelske grupe Budvanska rivijera, koji su ukrstili vještine u više kategorija. Nagrađeni su Marko Papan, Vesna Božović, Ivana Delić, Aleksandar Nikolić i Arijana Hodžić – navodi se u saopštenju.

Ovo Državno prvenstvo je, kako se navodi, ujedno bilo i uvertira za otvaranje Hotelskog kompleksa Slovenska plaža, koji će u startnom dijelu sezone imati goste iz Rusije, Slovenije, Švedske i Bugarske .

- Kapaciteti Turističkog naselja za sezonu 2016 najvećim dijelom su ugovoreni sa partnerima tržišta Rusije (grupacija TUI i Bibilo globus), čiji će gosti stići u Slovensku plažu prvim čarterima predviđenim za maj mjesec. U međuvremenu će u fokusu biti rezervacije iz oblasti grupnih aranžmana, kao i individualne rezervacije . Za period predsezone cijene u Tursitičkom naselju ‘’Slovenska plaža’’ biće jako popularne,te će  gosti moći bookirati svoj odmor  po cijeni od samo 28,00 € na bazi polupanisona – navodi se u saopštenju.

Atrakcija predstojećeg perioda svakako se ogleda i u prazničnim danima a veliko interesovanje je naročito usmjereno na hotel Palas, za koji se očekuje da će zahvaljujući dokazanom kvalitetu ponude i servisa te aktuelnoj promo cijeni prvomajskog paket aranžmana od 120 € za 4 dana na bazi punog pansiona, biti popunjen do posljednjeg mjesta.

- Ovogodišnji predsezonski period u Palasu karakteriše veliki broj rezervacija iz oblasti kongresnog turizma, pa će tako u organizaciji Instituta za javno zdravlje biti održan Kongres zdravstvenih radnika, zatim Seminar uprave za kadrove Crne Gore, Kongres  UNDP (United nations development programme), kao i brojni drugi teambuilding kompanijski skupovi. Do polovine maja biće otvoreni svi hoteli Grupacije. Od početka godine u Hotelima Hotelske grupe ostvareno je oko 10 hiljada noćenja – stoji u saopštenju.

Portal Analitika