Fudbal

Vardi kažnjen još jednim mečom suspenzije!

Ako Lester u sljedećem kolu Premijer lige pobijedi na gostovanju Mančester Junajtedu, osvojiće istorijsku titulu, a Vardi neće moći da bude na terenu u toj utakmici jer je sinoć dodatno kažnjen.
Vardi kažnjen još jednim mečom suspenzije!
Portal AnalitikaIzvor

Disciplinci FS Engleske su donijeli odluku da Vardija rigoroznije kazne za isključenje na meču sa Vest Hemom prije neđelju dana.

Podsjetimo, Vardi je u prvom poluvremenu duela sa Čekićarima dobio drugi žuti karton i isključen je jer je sudija Mos procijenio da Lesterov napadač simulirao. Samim isključenjem, Vardi je zaradio meč suspenzije u sljedećem kolu i odradio ga je juče protiv Svonsija.

Međutim, protiv njega je pokrenut disciplinski postupak zbog ponašanja poslije isključenja i riječi koje je tada uputio sudiji Mosu. Poslije sedam dana vijećanja, FS Engleske ga je kaznio sa dodatnim mečom suspenzije i pride 10.000 funti, pa Vardi neće učestvovati u istorijskom duelu na Old Trafordu narednog vikenda kada Lester može i teoretski da ovjeri titulu.

Ali makar će biti na terenu u duelu sa Evertonom u pretposljednjem kolu kada će Lisice na svom stadionu i sa svojim navijačima najvjerovatnije proslaviti titulu. 

Portal Analitika