Politika

Ko je vlast, a ko opozicija: Pozitivna šalje prijedlog Đukanoviću

Jedan od problema i dilema je u čiju kvotu ulazi Pozitivna Crna Gora. Kako Dnevne novine saznaju, ova partija će već danas uputiti pismo premijeru Milu Đukanoviću u kojem će mu saopštiti očekivanja o njihovom učešću u ovom predizbornom procesu.
Ko je vlast, a ko opozicija: Pozitivna šalje prijedlog Đukanoviću
Portal AnalitikaIzvor

"Saopštićemo ime ministra koji bi trebalo da nas predstavlja, kao i naša očekivanja o učešću kadrova Pozitivne Crne Gore u institucijama i preduzećima u kojima će učešće uzeti kadrovi opozicije", kazao je za Dnevne novine visoki funkcioner Pozitivne, koji je želio da ostane anoniman.

Kako je juče za CdM rekao poslanik Pozitivne Goran Tuponja, u toj partiji nema dileme-tvrde da su opoziciona stranka "ne zato što to neko hoće ili neće, već zato što je to nepobitna činjenica“.

“Apsurdno je i politički neodgovorno nastavljati sa daljim ucjenama i ultimatumima. Očigledne su želje i namjera dijela opozicije i vladajućeg SDP-a da za sebe prigrabe što veći broj funkcija, sa kojima već licitiraju u javnosti. Pozitivna Crna Gora je opoziciona stranka, ne zato što to neko hoće ili neće, već zato što je to nepobitna činjenica. Zato je suvišno raspravljati o tome iz koje tzv. “kvote” će Pozitivna ući u Vladu. Tim prije što ćemo svi mi iz opozicije biti sastavni dio Vlade, pa je podjela na opoziciju ili vlast potpuno besmislena”, istakao je Tuponja.

Izvor: Dnevne novine/Cdm

Portal Analitika