Region

Krvavi obračun u ljubavnom trouglu

Muškarac M. F. (32) ubijen je večeras u zgradi pored parka u Šapcu, objavio je beogradski Blic.
Krvavi obračun u ljubavnom trouglu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako nezvanično saznaje Blic, muškarac je usmrćen sa nekoliko uboda nožem. Pored njega, policija je zatekla teško ranjenog Ž. M, koji je izboden nožem u grudi, kao i suprugu M. F. koja je, najvjerovatnije, pozvala Hitnu pomoć.

Kako "Blic" saznaje, sukob dvojice muškaraca koji je prerastao u obračun noževima lične je prirode. Naime, ubijeni M. F. je živio sa ženom s kojom ranjeni Ž. M. ima dijete iz njihove prethodne veze.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica muškaraca i ranije su se sukobljavala. Zato se i nagađa da je uzrok tragičnog obračuna dvojice muškaraca u komplikovanim međuljudskim odnosima ove tri osobe.

Zločin se dogodio na drugom spratu stambene zgrade na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Ive od Semberije, gdje je M. F. počeo da živi sa izabranicom prije oko dva mjeseca.

Policija je blokirala cio kraj i u toku je uviđaj.

Ovo je već treće ubistvo počinjeno nožem u Srbiji, u roku od tri dana. U subotu je u Čačku na ovaj način ubijen navijač Crvene Zvezde Aleksandar Jaćimović, a samo dan kasnije Miloš Golubović (25) ubijen je kuhinjskim nožem u Leskovcu. Njega je pravo u srce ubo Stevan Stošić, zvani Pop (21), poslije kraće rasprave.

Portal Analitika