Politika

SM DPS Tivat: Ponosni što smo bili dio pobjedničkog tima za lokalne izbore

Opštinski odbor Savjeta mladih DPS-a Tivat održao je sjednicu na kojoj su izabrani delegati za VII Kongresa Savjeta mladih DPS Crne Gore, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
SM DPS Tivat: Ponosni što smo bili dio pobjedničkog tima za lokalne izbore
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici je utvrđena lista od 14 predstavnika Savjeta mladih DPS Tivat, a takođe je jednoglasno predložen kandidat za predsjednika Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Na sjednici je bilo govora o tek završenim lokalnim izborima održanim 17. aprila u Tivtu, na kojima je Demokratska partija socijalista osvojila apsolutnu većinu. Opštinski odbor istakao je da je u Tivtu demonstrirana volja građana, koja je rezultirala ubjedljivom pobjedom DPS-a.

Mladi su takođe potvrdili sprermnost, kao i do sada, da pomognu partiji u pripremama za predstojeće parlamentarne izbora koji nas očekuju na jesen. Takođe su sigurni da će kao i do sada partija imati sluha za mlade u Tivtu, i pomoći u rješavanju problema sa kojima se susrijeću.

Opštinski odbor Savjeta mladih DPS Tivat istakao je da su svi članovi ponosni što su bili dio pobjedničkog tima na ovim lokalnim izborima i da su sigurni su da je Tivat na pravom putu, a da će tako biti i Crna Gora, na parlamentarnim izborima na jesen, kaže se na kraju saopštenja Savjeta mladih DPS Tivat.

Portal Analitika