Košarka

Tanjević se sastao sa selektorima i trenerima ostalih selekcija

Selektor muške seniorske reprezentacije Bogdan Tanjević u prostorijama Košarkaškog saveza Crne Gore održao je sastanak sa selektorima i članovima stručnog štaba, ostalih rerezentativnih selekcija.
Tanjević se sastao sa selektorima i trenerima ostalih selekcija
Portal AnalitikaIzvor

Sastanku su prisustovali selektori juniorske, kadetske i pionirske reprezentacije Nebojša Bogavac, Dušan Dubljević i Zoran Glomazić, pomoćni i kondicioni trener seniorskog tima Boško Radović i Radoman Šćekić, te selektor tima u kojem će nastupiti igrači iz Erste lige Goran Vojinović.

Na sastanku kojem je prisustvovao i direktor svih reprezentativnih selekcija u Košarkaškom savezu Crne Gore Danilo Mitrović razgovaralo se o planovima reprezentativnih selekcija za predstojeća takmičenja, a usaglašeni su i spiskovi igrača i planovi i programi priprema svih nacionalnih timova.

Selektor muške seniorske reprezentacije Bogdan Tanjević spisak igrača na koje računa za kvalifikacije zaEvropsko prvenstvo 2017. godine, objaviće u utorak, 26. aprila u 11 sati na konferenciji za novinare koja će biti organizovana u Univerzitetskom sportsko – kulturnom centru u Podgorici.

Portal Analitika