Abiznis

JUGOPETROL: Rođendan obilježen društveno-odgovornim aktivnostima

Kompanija Jugopetrol AD je prošle sedmice obilježila svoj 69-i rođendan, kao i ulazak u 70-tu godinu postojanja, raznim društveno-odgovornim aktivnostima. Protekla sedmica, pod nazivom “Nedjelja Jugopetrola”, bila je posvećena društvenom doprinosu crnogorskoj zajednici.
JUGOPETROL: Rođendan obilježen društveno-odgovornim aktivnostima
Portal AnalitikaIzvor
Zaposleni u Jugopetrolu su tokom pomenute sedmice sakupili veliki broj knjiga iz sopstvenih domova sa namjerom da se te knjige doniraju raznim institucijama kojima su dobro došle. Dogovor takve donacije sklopljen je sa Narodnom bibliotekom “Radosav Ljumović”, koja će nakon procjene naslova distribuirati dalje knjige ka ostalim bibliotekama u Podgorici, te bibliotekama osnovnih škola i srednjih škola širom Crne Gore.
Priličan broj zaposlenih u Jugopetrolu dao je dobrovoljno krv. Akcija dobrovoljnog davanja krvi je organizovana u Zavodu za transfuziju KBC Crne Gore.
Jugopetrol je u petak podržao Turističku organizaciju Bar povodom Dana planete, akciju pod nazivom “Za još ljepše obale”. Cilj akcije bio je povećanje svijesti ljudi o zaštiti životne sredine i brige o njenom permanentnom očuvanju. Jugopetrol je donirao gorivo za prevoz oko 600 djece autobusima na lokalitete u Čanju, Maljeviku, Sutomoru, Črvanju, Crvenoj plaži, Šušanju, Topolici, Dobroj vodi, Utjehi, Murićima, kao i Ostros, Ckla, Virpazar i Stari Bar.
Jugopetrol AD, u svojoj 70-toj godini postojanja, nastavlja sa brojnim društveno-odgovornim aktivnostima, kao ozbiljan partner u razvoju crnogorskog društva, navodi se u saopštenju.
Portal Analitika